Jan 5, 2014

VENICE CA
Kävin viime kerralla Spring Breakin aikaan junalla Los Angelesissa. Matka otti 10 tuntia/ suunta. Serkku tuli myös käymään LAssa, vuokrasi auton ja nappasi minut matkaan Union Stationilta.

Voin joku kerta laittaa junamatkasta ja Downtownista (+ West Hollywoodista tai Sunset Blvn varrelta yleensä) jutun, mutta nyt esittelen Walmartista ostetulla paristo-digikameralla (en tiedä mitä ajattelin tätä hankintaa tehdessäni) kuvattua Venice Beachiä. Aivan satumainen paikka kujineen ja hippifiiliksineen. Yövyttiin ihanassa majatalossa rannalla (VENICE ON THE BEACH HOTEL, kuvia täällä). Oli se rantakin komea, mutta maaliskuussa valtamereltä tuuli aika viileästi. Valtameri on aika hurja ajatuksena joka kerta, tällä kertaa vastarannalla älyttömän kaukana oli vissiinkin Taiwan ja Honkong.

Here is some Venice Beach hippy atmosphere from my Spring Break trip last time. Don't mind the crappy resolution (the camera was cheap and from Walmart). I really loved our hotel (Venice On The Beach Hotel here) and the Ocean but the best were the side alleys and buildings.

2 comments:

  1. Minkälaisia lomasuunnitelmia sulla on tälle keikaukselle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt vois käydä Las Vegasissa Nevadassa ja Grand Canyonilla, kun ne häpeällisesti jäi viime kerralla pois, vaikka Arizonassa olin. Ehkäpä ne Spring Breakin aikaan ja sit toukokuussa vielä joku kierros. Katsotaan kuinka käy... :)

      Delete

Saa osallistua :) - Leave a message and I'll get back to you!