Jan 8, 2014

MOTELKaikenlaista kurjaa vastoinkäymistä ollut nyt viime hetkillä. Asiat ei tietty järjesty ja koira ripuloi verta. No koitettu on hoitaa asiat ja lääkärissä ravattu koiran kans yöt valvoen. Pää hajoaa, tai sitten ei. Bring it on I can take it! I guess..

Lentoliput on nyt joka tapauksessa hommattu ja fakta on se, että minä olen taas vastapäätä tuota nostalgisen näköistä Tucson Inniä perjantai-iltana (ilman rahaa muuten, jännitysmomentti!). Viimeksi laittoivat nuo kyltin valot vilkkumaan, kun joku Justin Piiperi kakkonen kuvas siinä musavideota.

I've given my all, I'm tired and nothing goes by the book but I'll be in front of that building on Friday night -without money. Lord have mercy.

2 comments:

  1. Oh dear! Mutta hyvä että ainakin matka sinne on taattu. Asioilla on tapana järjestyä, luota siihen. Ja koiruus on hyvässä huomassa:) Laita tänne tauluja myyntiin vai menikö kaikki valmiit jo?

    ReplyDelete
  2. Ihana sä aina täällä kannustamassa :) Nyt on kyllä semmonen matkapaniikki non stop ja kauhea hinku vaan jäädä kotiin ja mennä piiloon :( Nyt mun e-ticketiä (lentolippu) ei löydy. Siis asioiden pieleen meno on vakio ja onnistuminen omituinen sattuma ja yllätys. Keitän nyt kaffet ja mietin...

    ReplyDelete

Saa osallistua :) - Leave a message and I'll get back to you!