Jan 1, 2014

INSPISTÄ PART 2

Pool Study at Casa España

Tucson Equestrian Center

Shooting (I guess the gun is 9 mm) at the mountains

University Boulevard


Huomenna viisumihaastattelu ja paljon järkättävää vielä. Menneen vuoden hurjan työmäärän sekä älyttömän vaihto- ja matkabyrokratian jälkeen suorastaan hirvittää se opiskelutahti, mikä tässä vielä on edessä. Ihme, että kuvista päätellen olen ehtinyt viimeksi muutakin tekemään. Tosin ylimmäinen uima-allasidyllikin on todellista viikonlopun viettoa (nenä kiinni opiskelukirjassa) ja alimmassa kuvassa lasillinen koulupäivän päätyttyä (miltei yöllä). Yliopiston kirjasto on siellä muuten auki 24h, mikäli haluaa opiskella kellon ympäri.

TRAVEL INSPIRATION 2: I'm already exhausted about the work I've done, doing right now, and confronting ahead. Luckily according to these pics from last time I had time to do something else too. Except in the pic on top I'm studying and in the pic on bottom I'm just coming from studying and it's night already.

4 comments:

 1. Jee! Blogi! Nyt viimeinen rutistus ja hyppy koneeseen! :)

  ReplyDelete
 2. Apua joo... Tänään kävin panssariovien takana arvioitavana. Saa nähdä tuleeko passi viisumilla postissa ja millon... Nii ja pankkikortti (ainoa rahanlähteeni siellä) on nii rähjä, että sekin pitää uusia. Vähän hankalampi juttu näin pikaseen, kun passi (ainoa henkkari) on konsulaatin hallussa. Koitan verkkopankissa säätää. Huhheijaa... Mut kiitti tsempistä! :)

  ReplyDelete
 3. Hienoa päästä seuraamaan eloasi! Nuo kuvat inspiroivat ainakin minua; varsinkin tuo uima-allaskuva huokuu jotain ihanaa vanhanajan glamouria :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että näet sen hohdon kans! Vaikka siellä jotkut sivukujat on mitä on ja jotkin talot aika "patinoituneita", niin joku kiehtova fiilis tuolla leijuu. Nuo vanhat puhelinpylväät ja pölyinen hiekka/ palanut heinä maisemassa tuo myös mieleen The Doors -bändin jostain syystä..?

   Delete

Saa osallistua :) - Leave a message and I'll get back to you!