Mar 8, 2014

AMERICAN APPAREL


Olen tietämättäni haalinut kirppareilta samanlaisia kenkiä, farkkuja ja paitoja kuin American Apparelin sivuilla vilisee. Tuotteita selaillessa ymmärsin myös viehätyksen syyn: juuri tuonkaltainen tyyli minulla oli 6-10 -vuotiaana. Taantuma lapsuuteen siis! Nämä oheiskuvien vaatteet ovat toki aikuisten tyyliä, laitoin ne vain Americana-fiilistelyn vuoksi.

I've unintentionally collected similar clothes from thrift stores as I can find from American Apparel's pages. Now I figured out the reason for attraction: I had the same kind of style when I was 6-10 years old. Back to basics then! Of course the clothes in these look-book images are for adults. I just like the Americana in these pics.

(Pics: American Apparel)
3 comments:

 1. Nuo pitsibodyt oli minunkin lapsuutta ja voi että ne tuntui silloin inhalta päällä; kutitti ja saumat hiersi. Nykyään vaatteita tehdään enemmän mukavuus mielessä ja pitsibodytkin varmaan pehmeämpää matskua kuin silloin:) Ylläolevista kuvista kotiuttaisin heti tuon pilkullisen mekon.

  ReplyDelete
 2. Joo! Mutta minäpä raahasin semmosen takertuvan, keinokuituisen ja pitkähihaisen pitsibody-paidan kirpparilta korkeavyötärö-farkkushortsien kaveriksi (sen pallopaidan lisäksi). Ja en ole vielä ylle viitsinyt laittaa -mukavuus tosiaan ennen kaikkea.. Ja pilkku/pikkukukkamekko on kyllä ehdoton must kesäksi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään myös noista American Apparelin mannekiineista. Persoonallisen näköisiä ja muotoisia/kokoisia naisia. Se on kiinnostavaa ja kaunista.

   Delete

Saa osallistua :) - Leave a message and I'll get back to you!